Informații utile

Rochia de mireasă tip Prințesă

Modelul de rochie tip prințesă oferă niște avantaje pe care inițial nu le conștientizăm. Aceasta poate masca problemele de greutate, abdomenul nu tocmai bine lucrat și coapsele proeminente. Caracteristicile acestei rochii nu se găsesc și la cele de tip sirenă sau la cele empire. Principala caracteristică a rochiei de tip prințesă este corsetul care face o  trecere armonioasă de la partea de sus la cea de jos a taliei, subțiind-o vizibil.

Acest tip de rochie nu va fi ignorată niciodată de creativitatea designerilor. Multe voci din lumea creatorilor de modă susțin că rochiile prințesă sunt adevăratele rochii de mireasă, fiind cele mai feminine și singurele care te pot transpune, chiar și pentru o zi, într-un tărâm de vis. Amploarea sa este o perpetuă invitație la diversitate și totodată oglinda vie a emoției și împlinirii pe care le transmitem cu sinceritate.

Rochie de mireasă în linie de A

Rochia de mireasă de tip A are fusta asemenea literei A, în partea de sus fiind mulată, iar cu cât coboară mai mult aceasta se lărgește, amplificându-se ușor începând din zona taliei. Rochia este perfectă pentru a atrage atenția asupra bustului și umerilor, fiind excelentă și pentru persoanele care nu au tocmai o talie de viespe. Se potrivește mai ales mireselor mignone. Rochia conferă rafinament și eleganță și este preferată mai ales de femeile care țin la tradiție.

Rochie de mireasă tip Sirenă

Rochia de mireasă tip sirenă este un model foarte elegant, mai special și mai sofisticat. Rochia se potrivește perfect unei mirese cu forme pline și mai mică de statură, aceasta având o croială care subțiază talia, iar accesorizată cu o pereche de pantofi înalți creează iluzia de înălțime. O mireasă care are mare încredere în propriul look poate purta cu mare succes o astfel de rochie, deoarece îi pune în valoare toate atuurile.

Rochie de mireasă tip Empire

După cum îi spune și numele, rochia de mireasă de tip Empire este o rochie regală, cu talia ridicată, imediat sub sâni, fusta este fluidă, lejeră, nu foarte largă, nemarcând talia în nici un fel, căzând drept. La unele modele fusta se lărgește în partea inferioară, însă de cele mai multe ori aceasta este dreaptă. În general femeile care aleg această rochie nu au forme voluptoase, sunt înăltuțe, au sânii micuți și umerii lați. Nu este foarte recomandată mireselor plinuțe sau micuțe de statură, decât accesorizată cu o pereche de pantofi cu platforme.

Rochie de mireasă tip Trompetă 

Rochia de mireasă stil trompetă este o opțiune relativ inedită în peisajul nunților românești, însă o astfel de rochie poate pune în valoare orice tip de silueta. Ca amploare a poalelor, rochiile stil trompetă se situează între creațiile în linie A și rochiile de mireasă stil sirenă.Rochiile de mireasă stil trompetă pun în valoare orice tip de silueta, mai puțin una de tip androgin. În acest caz, poalele care se deschid generos deasupra genunchilor în forme și volume diferite pot da o senzație de disproporționalitate. În ceea ce privește registrul stilistic al acestor rochii, indiferent de materialul din care sunt croite, rochiile de mireasă stil trompetă sunt potrivite nunților care se desfășoară în spații formale, elegante sau cu arhitectură contemporană.

Rochie de mireasă tip Baby Doll

Rochia baby doll este exact ceea ce-i sugerează numele – rochia păpușă. Este un concept relativ nou, care se adreseaza în primul rand tinerelor și domnișoarelor, dar nu ocolește nici doamnele care vor să arate cool. Rochiile baby doll sunt în general rochii voalate cu dantelă, tulle, cele mai mult în stil cloș pentru a pune în evidență spiritul jucăuș al celor ce o poartă. Toate rochiile baby doll au rolul de a pune in valoare puterea ta de seducție, te face sa fii o apariție copilăroasă, gingașă și delicată.

Peste 25 de ani de experiență

Atelierul Claudiu Ungureanu are o tradiție de peste 25 de ani în realizarea costumelor pe comandă. Din anul 1994, aici în Iași, lucrăm cu țesături de cea mai bună calitate, manual. Prezentatori de televiziune, importanți oameni de afaceri, personalități din lumea media, poartă creațiile marca, Claudiu Ungureanu.

Consultanții Claudiu Ungureanu îți oferă, cu multă competență și profesionalism, soluții optime, moderne și personalizate pentru crearea ținutelor perfecte, care exprimă personalitate și rafinament.

Prin serviciul de croitorie de tip bespoke poți contribui la construirea propriilor modele, alegând dintr-o varietate de țesături de cea mai bună calitate, produse de case de prestigiu din Italia și Marea Britanie.

Astfel, te poți bucura de o personalizare prin detalii și finisaje imposibil de realizat la produsele pret-a-porter.