FAQ

Explorează întrebările frecvente pentru a găsi răspuns rapid la cele mai comune întrebări legate de produsele și serviciile noastre.

Da, oferim consultanță personalizată pentru fiecare mireasă. În timpul consultării inițiale, vom discuta despre preferințele dvs., stilul nunții și orice idei specifice pe care le aveți pentru rochia de mireasă.

Desigur! Suntem încântați să colaborăm cu dumneavoastră pe acest aspect să înțelegem mai bine nevoia și designul personalizat. Vom analiza schițele și vom discuta despre cum putem transforma visul dvs. în realitate.andăm să comandați rochia cu cel puțin 6 luni înainte de data nunții.

La prima întâlnire, este util să aduceți orice imagini sau inspirații pentru rochia de mireasă, precum și detalii despre tema și stilul nunții dvs. Dacă aveți accesorii sau încălțăminte pe care intenționați să le purtați, este de asemenea bine să le aduceți pentru a asigura o armonie completă.

Puteți programa o consiliere apelându-ne la nr. de tel. 0750338343 sau completând formularul de pe site-ul nostru. Vă vom contacta pentru a confirma programarea și pentru a discuta detalii suplimentare.

Procesul de realizare a unei rochii de mireasă personalizate durează în medie între 4 și 6 luni, în funcție de complexitatea designului și de disponibilitatea materialelor. Recomandăm să începeți planificarea cât mai devreme posibil.

Folosim o gamă variată de țesături exclusiviste importate din Anglia și Italia. Țesăturile sunt de o înaltă calitate, mătase naturală, satin, tulle, dantelă Chantilly și organza. Toate materialele sunt selectate cu grijă pentru a vă asigura confortul și eleganța rochiei

Da, oferim servicii de modificare și ajustare pentru rochiile de mireasă. Fie că este vorba de ajustări minore sau de modificări majore, ne luăm angajamentul că rochia se potrivește perfect pe morfologia corpului dvs., plus beneficiați de prima curățare gratuită.

Prețurile noastre variază în funcție de complexitatea designului și de materialele folosite. În general, rochiile noastre de mireasă personalizate pornesc de la 2.500 lei, iar în funcție de cerințele individuale și complexitatea modelului prețul poate urca până la 15.000 de lei.

Da, avem un portofoliu extins de rochii de mireasă realizate în atelierul nostru. Puteți vizita galeria noastră online sau programa o vizită la atelier pentru a vedea modelele noastre în lucru sau pe stoc.

Da, pe lângă rochii de mireasă, oferim și o gamă variată de accesorii, inclusiv voaluri, centuri, pelerine (cape) și bijuterii, pentru a completa perfect ținuta de nuntă.

Da, oferim servicii profesionale de curățare pentru rochiile de mireasă. Echipa noastră de experți va curăța rochia cu atenție pentru a îndepărta orice pete și pentru a păstra materialele în condiție excelentă.

Procesul de curățare durează în medie între 2 și 4 săptămâni, în funcție de complexitatea și starea rochiei. Vă vom oferi un termen estimativ la momentul predării rochiei.

Da, putem restaura sau reinterpreta rochii de mireasă vintage sau contemporane pentru a le reda strălucirea originală. Restaurarea include curățarea delicată și reparațiile necesare ale materialelor și dantelei.

Da, acceptăm și rochii trimise prin curier pentru curățare. Vă rugăm să ne contactați înainte pentru a aranja detaliile de expediere și pentru a vă asigura că rochia ajunge în siguranță.

Da, oferim servicii de depozitare pe termen scurt pentru rochiile de mireasă, astfel încât acestea să fie păstrate în condiții optime până la ridicare.

Pentru a programa un serviciu de curățare sau întreținere, vă rugăm să ne contactați la 0740338343 sau să completați formularul de pe site-ul nostru. Vom stabili detaliile necesare și vă vom ghida prin procesul de predare a rochiei.

Mai ai întrebări?

Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Contact